Betta på fotboll

bettingAtt följa sitt favoritlag är för många ett av livets stora glädjeämnen. Idag finns det också många bettingsidor där man kan spela på olika matcher och om man har tur vinna pengar om man tippar rätt. Oavsett kan det vara ett roliga sätt att addera ytterligare spänning när man tittar på matchen.Såhär på en måndag kan det därför vara kul att fundera på vilka spännande spel det finns under veckan. Det finns massor med roliga speltips om man tittar runt lite. Häng med!

Chelsea – Manchester United

Dessa två engelska giganter drabbar samman i den klassiska FA-cupen på måndagskvällen. Det kommer alldeles säkert bli en spännande match och det finns en rad spännande spel för den bettingsugne.

Juventus – Porto / Leicester – Sevilla

Champions League-fotbollen rullar vidare och på tisdagen ska dessa lag drabba samman. Hur kommer Leicester reagera efter tränarbytet? Kommer Porto kunna störa ett Juventus på sina hemmaplan? Detta kan bli två riktiga nagelbitare!

Monaco – Manchester City / Atletico Madrid – Bayer Leverkusen

På onsdagen fortsätter Champions League-cirkusen med bland annat Monaco mot Manchester City. Efter det kaosartade första mötet blir det spännande att se vad som händer när de drabbar samman för andra gången. I onsdagens andra möte blir det spännande att se om Bayer Leverkusen kan rå på spanska storlaget Atletico Madrid.

Manchester City – Liverpool

På söndagskvällen avrundas veckan med stormöte i engelska högstaligan. Trean Manchester City tar emot fyran Liverpool. Det kan nog bli en tät match där mycket står på spel. Kommer något av lagen kunna äta ikapp avståndet till seriesuveränen Chelsea?Detta var bara en bråkdel av de matcher som spelas under den kommande veckan. Lycka till med ditt bettande!  

Erika Persson