Sport som stort intresse

Klart man kan ha sport som hobby och stort intresse utan att utföra den själv. Tittar vi på fotboll så är det en av de större sporterna idag både de som utför sporten och spela fotboll men också de supportrar som tittat på sporten. Även ishockey är en sport som många följer men långt från om man jämför med fotboll.

Visa vilket lag som man hejar på

Antalet supportrar är svår att uppskatta men det är många som följer sina lag och hejar på dessa. Man vill också visa upp sig vilket lag som står närmast hjärtat. Detta kan du göra på Supporters Place om du är en fan av fotboll eller ishockey. Där hittar du produkter som matchtröjor och annat som visa var ditt hjärta står. Det är viktigt att visa vilket lag man hejar på och går man dessutom på en match live så blir det än viktigare att visa sin tillhörighet.

Samhörigheten med andra

Det blir en otrolig samhörighet bland de supportergäng som är ute på matcherna. Att tillsammans få vara med och stötta det lag man tillsammans gillar. Den känslan när man kommer upp bland andra supporters på läktaren och få uppleva en grym match tillsammans kan slå det mesta som man får uppleva annars. Tillsammans så utgör man som någon sagt den tolvte spelaren på planen och det är viktigt för lagen att supportrarna finns där och hejar på dom.

Erika Persson